Што ги привлекува луѓето да купуваат Лада во Русија?


Најголемиот руски производител на автомобили „АвтоВАЗ“ најави нови нестандардни попусти и специјални понуди што ќе важат за набавка на автомобили од марката „Лада“ по најповолни услови.

Во јули, дилерите на Лада кои соработуваат со РН банка ќе можат да добијат бесплатно осигурување од загуба на работни места, пишува1prime.ru. Компанијата е подготвена да плати 20 илјади рубли за најмногу 6 месеци или приближно 250 евра.

Покрај стандардните програми за купување автомобили, владините мерки се спроведуваат во Русија веќе втор месец по ред: тие важат и за целиот опсег на Лада.

Клиентите можат да сметаат на попуст од 10%:

Оние кои го купуваат првиот автомобил
Семејства со едно или повеќе мали деца (вклучително и деца во згрижување или старателство)
Вработените во медицинските организации на државниот здравствен систем
При трговија на возило постаро од 6 години, а сопственост повеќе од 1 година.

Покрај тоа, LADA финансиските програми сè уште се отворени во јули. Тие нудат попусти од 20 до 30 илјади рубли.

Програмата за лизинг LADA овозможува попуст за купувачи – правни лица и индивидуални претприемачи. Износот на попустот е од 30 до 40 илјади рубли.

Исто така, функционира и сопствената програма за трговија на ЛАДА.Таа ви овозможува да предадете стар автомобил на штета на цената на новиот, а попустот во овој случај ќе биде од 20 до 50 илјади рубли.


Видете следно

Петстотини педесет и еден корисник ја искористил акцијата за плаќање на сметките за вода на рати и без камата

Скопје, 6 август 2020 (МИА) – ЈП „Водовод и канализација” – Скопје информира дека акцијата …