Со цел да се поштедат луѓето: Јанчев направи уред со автоматска дезинфекција на возила во Кавадарци (Видео)


Дезинфекцијата на сите три влеза во Кавадарци е автоматска, и притоа нема да се потрошат никакви општински средства, објави КТВ-Телевизија.

„Градоначалникот Митко Јанчев со својот тим успеа да направи уред за дезинфекцијата да се врши без луѓе со цел да се поштедат луѓето, а да се постигне поголема ефикасност“, се вели во објавата.


Видете следно

Претседателот Пендаровски ја посети Лабораторијата за вирусологија и молекуларна дијагностика

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски, денеска ја посети Лабораторијата за вирусологија и молекуларна …