ССНМ организира дебата на тема „Зошто и за што работиме?“


Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници денеска ќе одржи вебинар за почитување и унапредување на работничките права во медиумите на тема „Зошто и за што работиме?”.

Овој вебинар, ССНМ го организира во рамки на проектот „Дигитално организирање на ЦИЕ” во партнерство со Union to Union, Меѓународната Федерација на новинари (IFJ) и Шведските синдикати на новинари. оџ/бак/


Скопје, 25 ноември 2021 (МИА)


Видете следно

Доделени 20 стипендии „Борис Трајковски“ за студии на пан-европска извршна програма од втор циклус на Сити Колеџот во Солун во соработка со универзитетите Јорк и Стразбур

На дваесет граѓани од Северна Македонија денеска им беа доделени стипендиите „Борис Трајковски“ за студирање …