Стојанче Ангелов седна на маса со Миленко и Пандов: Еве каков пример поделија тие


Лидерот на Достоинство, Стојанче Ангелов даде пример како не треба да си ги вадиме очите помеѓу себе. Тој ввчера како што пишува налетал на Миленко и Пандов и седнал на масата да поразговара, за македонските работи. Еве што потоа напиша на Facebook”

„СТОП НА ОМРАЗАТА!
Не мора да се сакаме но не треба ниту да се мразиме. Доволно е само човечки да зборуваме колку и да не се согласуваме.
Ова треба да биде пример и за нашите подржувачи. Не си ги вадете очите помеѓу себе, учете од нас.
Кога денес случајно налетав на Миленко и Пандов јас ниту ги нападнав, ниту навредив. Напротив, седнав на нивната маса и зборувавме за македонските работи. И покрај безбројните навредливи медиумски напади врз мене, денес Миленко ниту ме навреди ниту пак покажа омраза кон мене.
П.С. И по средбата нашите спротивставени ставови останаа исти.“


Видете следно

Дали папараците „го уловија“ Никола Груевски во Будимпешта ?

Здраво г-дине Груевски, сте за едно кафенце? pic.twitter.com/l6kMGdtrGh — Сплинтер (@sinisa_goliOtok) December 11, 2018