Твитер заедницата збесна: И не се вика “педер” него “пеер”


Претседателот на Владата Зоран Заев предизвика силни реакции во јавноста, откако изјави дека нема да дозволи некој да го инволвира него во случајот „Рекет“, ниту пак, „неколку криминалци, еден суетен новинар и еден педер“ да ја срушат Владата.

На оваа изјава реагираше и Твитер заедницата. Ви споделуваме неколку Твитер статуси:


Видете следно

Вчера во Народната банка се одржа 35. сесија на Клубот на истражувачите

Вчера во Народната банка се одржа 35. сесија на Клубот на истражувачите, на која по …