Угостителските услуги поскапи за 3% од лани


Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на цените на угостителските услуги во ноември 2018 година, во споредба со октомври 2018 година, остана на исто ниво.

Индексот на цените на угостителските услуги во ноември 2018 година, во однос на истиот месец од претходната година, е зголемен за 3.0 %.

Кумулативниот индекс на цените на угостителските услуги за периодот јануари – ноември 2018 година, во однос на истиот период од минатата година, е зголемен за 2.2 %, додека во однос на декември 2017 година е зголемен за 1.8 %


Видете следно

Сега е времето да кажете ДА! на фустанот на вашите соништа: Седмиот The Bridal Fashion Night закажан на 4 февруари

Идните невести ќе имаат уште една шанса да ги видат најубавите венчални фустани на седмиот …