Утре без вода дел од корисниците во Центар


Без вода утре од 9 часот ќе бидат корисниците на улиците „Светозар Марковиќ”, „Цицо Поповиќ”, „Истарска” и дел од „Битолска” и „Крушевска” и Веро Џамбо.

Прекинот во водоснабдувањето е поради дефект на затварач од ф100мм на улица „Светозар Марковиќ”, раскрсница со „Цицо Поповиќ”. мс/ац/

Скопје, 23 февруари 2021 (МИА)


Видете следно

Делови од градот Гевгелија утре без вода за пиење

Поради неопходни зафати на дистрибутивната водоводна мрежа, утре од утринските часови, делови од градот Гевгелија …