Breaking News

Утре без вода дел од Љубанци


Поради уличен дефект на улицата 7/бб во Љубанци, во близина на автобуската постојка, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од оваа улица.

Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот. дма/бак/


Скопје, 30 ноември 2022 (МИА)