Видео од Кванташки пазар: Погледнете како за малку луѓе со стапови ќе ја претвореа ситуацијата како во хорор филм


Видео од тепачка со стапови на „Кванташки“ масовно се споделува на социјалните мрежи фејсбук и инстаграм, пишува Струмица Денес.

 


Видете следно

Средба со претседателот Пендаровски, по повод отвореното писмо упатено до него на 30 октомври 2019 година

Над 25,000 наши граѓани починале прерано изминативе осум години поради загадениов воздух кој го дишеме, …