Видео препораки од д-р Жан Митрев за корона вирусот


Познатиот кардиоваскуларен хирург преку видеообраќање даде препораки како да го победиме корона вирусот.

Тој вели дека корона вирусот доаѓа од лилјак и објаснува како живее во нив. Д-р Жан вели дека епидемијата помеѓу луѓето најмногу се раширила во скијалиштата во ладните предели.

Не треба да се прави никаква физичка активност надвор, затоа што со било која физичка активност, движење, шетање надвор му го олеснуваме патот на вирусот за спуштање до белите дробови.


Видете следно

Од утре ова се новите цени на горивата

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе одлука со која …