Vincinni заедно со Лила Филиповска во слатка мисија за денот на жената


Со пораката “Биди горда што си жена” тимот на Винчини заедно со Лила Филиповска имаше мисија да им го разубави денот на голем број дами низ неколку градови во Македонија.

Изразите на лицата на припадничките на понежниот пол на кои по случаен избор им се подаруваше Перфето десерт со специјална посвета, беа непроценливи!

Посакувајќи им среќен празник беа изненадени голем број дами во Скопје, Битола, Штип, Струмица, Куманово, Виница и Прилеп.

На следниов линк https://www.youtube.com/watch?v=ZrZ_SxF7JoI може да погледнете дел од атмосферата.


Видете следно

Обединета Европа на 19. Моден Викенд Скопје

Шоурум со ексклузивни парчиња од дваесет и осум претставници на седумнаесет различни земји, гостување со …