Breaking News

Владата ќе одржи седница


Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница.

-За заклучоците и одлуките по точките од дневниот ред, јавноста ќе биде информирана по завршувањето на седницата, велат од Владата. вј/бак/