Breaking News

Владата ќе одржи седница


Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница. Од владината прес-служба посочуваат дека за заклучоците и одлуките на седницата јавноста ќе биде информирана по завршувањето.


дма/Фото: МИА архива .


Извор: МИА