Breaking News

ВМРО-ДПМНЕ: Нема да има уставни измени под овие услови


Штом Ковачевски и Владата велат дека имаат мнозинство за уставни измени, ги повикуваме час поскоро до Собранието да ја поднесат  иницијативата за промени на Уставот.


Ковачевски вели дека имал храброст и ако таа храброст не ја изгубил некаде по пат или ако не му ја чуваат заклучена во фиока, нека се одважи и нека се појави во Собранието со овој предлог. .


Извор: МИА