Во Крива Паланка се одржуваат работилници за млади на тема туризам како здравствена превенција

Од денеска до 29 септември во пет последователни сесии работилници, младите од Крива Паланка ќе се обучуваат на тема „Туризам како здравствена превенција”. Петдневната обука што се реализира во спортската сала „Бранители 2001″ во Крива Паланка е дел од проектот „Младите од Бугарија и Северна Македонија заедно за туризам како здравствена превенција” што го имплементираат … Continue reading Во Крива Паланка се одржуваат работилници за млади на тема туризам како здравствена превенција