Во Општата болница во Прилеп ќе биде отворено одделение за магнетна резонанца


Во Општата болница во Прилеп денеска ќе биде отворено Одделение за магнетна резонанца на Одделот за рентген.

На отворањето најавено е присуство на премиерот Димитар Ковачевски и министерот за здравство Беким Сали. бак/Видете следно

Костадиновска-Стојчевска: „Отворен Балкан” е можност три држави да споделат искуства на полето на културата

Министри за култура, претставници од агенции задолжени за филм, младински културни центри, големи државни и …