Во турската супер лига во фудбал одекна “Нешто ќе те питам бабо”


“Нешто ќе те питам бабо” загрми на стадион во Турција: Песната која стана вистински хит, одекна на стадионот од Коњаспор (Видео)

“Нешто ќе те питам бабо” на музичкото дуо “Некст тајм”, одекна и на стадион во Турција.

Во пресрет на натпреварот од турската Супер лига помеѓу Коњаспор на нашиот Адис Јаховиќ и Сиваспор, во позадија беше пуштена песната “Нешто ќе те питам бабо”.

“Вака се сака својата Македонија 🇲🇰!!! Нешто ќе те питам бабо дури и на стадионите во Турција. Адис Јахович капа доле кралу !!!”, напишаа “Некст Тајм” на Фејсбук.


Видете следно

Овчеполската житница станува извор на зелена енергија (видео)

Дел од некогашната овчеполска житница веројатно догодина ова време ќе стане извор на таканаречена „зелена …