Во Велес возило на брза помош со дете со изгореници удрило во дива свиња


Во Велес возило на брза помош со дете со изгореници удрило во дива свиња, велат од Facebook страната на „Урбанизам во Македонија“

„По сликава најверојатно е автопатот Велес према Скопје.

Навистина не е голема инвестиција за Владата да постави заштитна мрежа низ патиштата низ Македонија, само треба желба и малку труд да се внесе. Но некако тешко иде работата.

Огромен е бројот на жртви поради животни на пат низ републикава.
Да имаше слонови во МК и во слонови ќе удираа автомобилите.

Министерство за транспорт и врски и Агенција за државни патишта, ова е неодговорност и немање грижа кон граѓаните на РМ како и оние кои транзитираат.“


Видете следно

Заев бил сниман од Александар Верушевски на ручек во Струмица во 2016

Лидерот на СДСМ Зоран Заев, денеска одговорајќи на новинарско прашање кој го снимал на еден …