Youtube каналот Антикорупциска објави видео забава со поглаварот на ИВЗ: Музика, мезе и рафални истрели!


Youtube каналот Антикорупциска објави видео во кое се гледа како поглаварот на ИВЗ ужива во дружбата со музика и мезе. Но, тука не застанува приказната.

Некаде на средина започнуваат и рафалните истрели кои веројатно им додава дополнително адреналин на присутните.

 


Видете следно

Градот Скопје денеска го затвора јавниот повик за субвенционирање на купувањето велосипеди за 2019 година

Градот Скопје ги информира граѓаните дека денеска го затвора јавниот повик за субвенционирање на купувањето …