За оваа работа треба хуманост и човечност: Синот на Силјановска повторно израдува многу дечиња


Синот на Гордана Силјановска свири кавал во парк и собира парички како доброволен прилог кои отпосле им ги дели на дечињата. Тој уште еднаш покажа човечност и хуманост.

 

 


Видете следно

Героски: Доаѓа време да ви раскажувам за вистинските фраери и за улогата на Каки, Заки, Трики, Раки …

Завршив и со бедниот извршител Коки. Белким не помисливте дека поради една таква колосална будала …