За време на натправарот, хрватските пожарникари добија итен повик. Нивната реакција ќе ве остави без зборови


За време на четвртина финалето меѓу Хрватска и Русија пожарнираскиот тим доби повик за интервенција.

Погледнете ја нивната реакција:

Видете следно

ГРАД СКОПЈЕ ПОСТАВИ ДИГИТАЛНИ МЕРАЧИ НА БРЗИНА ЗА ПОГОЛЕМА БЕЗБЕДНОСТ ВО СООБРАЌАЈОТ

За да се зголеми безбедноста во сообраќајот и да се намали бројот на сообраќајни незгоди …