Заев на Facebook: Македонија станува 30-та членка на НАТО


„Македонија станува 30-та членка на НАТО. Членството ќе обезбеди стабилна и сигурна иднина за граѓаните на Република Македонија и за сите следни генерации.

Ставаме крај на неизвесноста!

#МКвоНАТО“


Видете следно

Заев бил сниман од Александар Верушевски на ручек во Струмица во 2016

Лидерот на СДСМ Зоран Заев, денеска одговорајќи на новинарско прашање кој го снимал на еден …