Заев повикува на прослава на 14 јули за влезот во НАТО


Од денес, Македонија оди само напред, а граѓаните нижат уште еден голем успех. Честитам Македонија!

НАТО одлучи да ни биде врачена поканата да станеме 30-та членка на Алијансата. Ова е покана за полноправно членство во водечкиот сојуз за мир и безбедност на меѓународната сцена.

Ве повикувам во сабота на 14 јули, да прославиме заедно низ градовите во Македонија.


Видете следно

АНАЛИЗА: Голем Буџет, големи амбиции – детали за капиталните расходи !

За патна и железничка инфраструктура догодина планирано е да се потрошат 84,5 милиони евра.  За технолошко …