Заспа на работа: Погледнете какво изненадување му подготвија колегите


Погледнете какво изненадување му подготвија колегите:


Видете следно

Овчеполската житница станува извор на зелена енергија (видео)

Дел од некогашната овчеполска житница веројатно догодина ова време ќе стане извор на таканаречена „зелена …