Затворен „KFC” во Скопје Сити Мол


Aмериканскиот ресторан за брза храна „KFC“ кој од неодамна отвори во Македонија во Скопје Сити Мол од вчера не работи.

На излогот ја затекнавме следнава причина:

 

По неколку часа од „KFC“ споделија на Facebook:


Видете следно

Јовица Ивановски со стихозбирката „Човек“ добитник на наградата „Браќа Миладиновци“ за 2019 година

„Јовица Ивановски со стихозбирката „Човек” е добитникот на годинашната награда „Браќа Миладиновци”, која ја доделува …