Зборовите на Груевски за Јанева кои ја трогнаа јавноста


Станува збор за висок професионалец, која има меѓународни обуки во Италија, Америка и во други држави, според нејзиното CV укажува дека личност која е професионална, образована и стабилна која ќе може да се носи со оваа работа. Оваа личност ќе ја има целосната поддршка од наша страна затоа што сакаме на транспарентен начин да си ја извршува својата работа и да ја заврши целата оваа процедура која е предвидена со новиот закон. Вака Никола Груевски ја опиша Катица Јанева пред да стане главен специјален обвинител во 2015 година.

 Видете следно

Бајрактар и Шкријељ во Центар Жупа: Услугите од социјална и детска заштита ги доближивме до граѓаните

Заменик министерот за труд и социјална политика, Ѓонул Бајрактар и дополнителната заменик-министерка, Санела Шкријељ заедно …